Plantronics on julkistanut uudet niskapannalliset Voyager 6200 UC -nappikuulokkeet, jotka on varustettu vastamelutoiminnolla. Suunnittelussa on ollut mielessä erityisesti toimistotyöläiset, jotka työskentelevät meluisissa olosuhteissa. Äänen luvataan olevan hifitasoinen ja pc-puheluissa selkeä.

Kuulokkeet on varustettu neljällä pallokuvioisella mikrofonilla. Bluetooth on luokkaa 1, ja sille luvataan tavallista pidempi 30 metrin kantama. Kuulokkeet muistavat kahdeksan bluetooth-paria ja kerralla ne voi yhdistää kahden kaitteen kanssa. Kuulokkeita voi käyttää stereona tai pelkästään toisen korvanapin kautta. Niille luvataan 9 tuntia puheaikaa ja 16 tuntia kuunteluaikaa.

Voyager 6200 UC tukee yritysten viestintä- ja kokoussovelluksista esimerkiksi Cisco Jabberia ja Microsoft Teamsia ja on myös Microsoft Skype for Business -sertifioitu. Niskapannassa on värinätoiminto puheluita ja muistutuksia varten. Kuulokkeet huomauttavat, jos käyttäjä alkaa puhua mikrofonin ollessa mykistettynä.

Kuulokkeet tukevat myös erikseen ostettavaa Plantronics Manager Pro -ohjelmistoa, jolloin yrityksen käytössä olevia kuulokkeita voidaan hallinnoida keskitetysti. Niiden laiteohjelmistoa voidaan esimerkiksi hallita, käyttökokemusta mukauttaa ja seurata käyttöä ja toimivuutta. Ohjelmiston tuottama analytiikka auttaa yhteensopivuusongelmien ennakoinnissa.

Suositushinta on 279 euroa. Värivaihtoehtoina on musta ja hiekanvärinen.

www.plantronics.com