Xiaomi tuo kaksi uutta älytelevisiota saataville Euroopassa. Järeämpi Mi TV S4 -televisio yltää 4K-tarkkuuteen ja tarjoaa HDR-kuvaa. Siitä on tarjolla 43 ja 55 tuuman koot, joissa on eroa ruudun koon lisäksi liitäntöjen määrässä. Suuremmassa mallissa USB- ja HDMI-liitäntöjä on kolme, pienemmässä USB-liitäntöjä on vain kaksi.

Suorittimena on kummassakin MediaTek 6886, jonka kaverina on kahden gigatavun RAM-käyttömuisti ja 8 gigatavun sisäinen tallennusmuisti. Televisio pyörii Android 9 Pie -käyttöjärjestelmällä. Nettiyhteys hoituu langattoman lähiverkon kautta. Televisiossa on myös Bluetooth-yhteys, jonka kautta toimivat hiiri, näppäimistö ja kuulokkeet.

Normaalihinta Euroopassa on 43 tuuman mallilla 349 euroa ja 55 tuuman mallilla 449 euroa. Ennakkotilaukset alkavat 25. marraskuuta. Ennakkotilaajille 55 tuuman malli maksaa 399 euroa.

Myyntiin saapuu myös edullisempi 32-tuumainen ja vain 720p resoluutioon yltävä Mi TV 4A. Siinä on vaatimattomampi suoritinteho ja vähemmän muistia. Käyttöjärjestelmänä on Android. Hintaa halpismallilla on 179 euroa.

Saatavuus Suomessa ei ole tiedossa.

www.mi.com