Xiaomi on julkistanut tiedot Watch Color -älykellostaan. Kiinassa se tulee myyntiin 3. tammikuuta. Kellon näyttö on pyöreä ja toteutettu AMOLED-tekniikalla. Kokoa sillä on 1,39 tuumaa ja tarkkuutta 454 x 454 pikseliä. Kellossa on sykemittauksen lisäksi kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, barometri, kompassi ja valoisuusanturi. Paikannus hoituu GPS:n ja GLONASS-paikannuksen avulla. Langaton yhteys puolestaan onnistuu Bluetooth 5.0:n voimin. Myös NFC-lähimaksutoiminto ja Xiaomin XiaoAI-avustaja löytyvät.

Kello kykenee seuraamaan 10 aktiviteettia, eli ulko- ja sisäjuoksua, kävelyä, polkujuoksua, kiipeilyä, ulkopyöräilyä, crosstrainingia, vapaata harjoittelua sekä allas- ja avovesiuintia. Watch Colorissa on myös hapenottokyvyn mittaus sekä stressiä, energiatasoja ja harjoituksia analysoivat Firstbeatin algoritmit.

Akku on kapasiteetiltaan 420 milliampeerituntia, ja sen luvataan riittävän 14 päiväksi peruskäytössä. Jos valitsee kellotilan, käyttöaikaa riittää 22 päivää. Ulkourheilutilassa, kun GPS-paikannus on päällä, virtaa riittää 22 tunniksi. Vedenkestävyys on kellossa 5ATM-luokiteltu, eli kellolla pitäisi pärjätä 50 metrin syvyyteen saakka.

Kellon runko on ruostumatonta terästä ja se on tarjolla Elegant Black ja Fashion Silver -värivaihtoehtoina. Silikonirannekkeissa tarjolla on kuusi värivaihtoehtoa ja lisäksi on alligaattorinnahkainen vaihtoehto. Virtuaalisia kellotauluja on tällä hetkellä tarjolla jopa 1 540 kappaletta ja lisää on tulossa.

Hintaa Kiinassa on suoraan käännettynä noin 100 euroa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, saapuuko kello Suomen markkinoille.

www.mi.com