Suomessa suosittuja ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavia puhelimia valmistava OnePlus on tuonut myyntiin uudet OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro -mallit.

OnePlus 8

OnePlus 8 on varustettu uudella 6,55″ Fluid amoled -näytöllä. Tarkuutta näytöllä on 1080 x 2400 pikseliä ja sen virkistystaajuss 90 hertsiä. Tallennustilaa on valittavissa joko 128 tai 256 gigatavuinen versio.

OnePlus 8 puhelimella kuvaavalle on tarjolla kolme takakameraa, joista pääkamera on 48 megapikselinen sekä sen lisäksi löytyy 16 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makro. Etukamera on 16 megapikselinen. Puhelin on lisäksi 5G yhteensopiva.

OnePlus 8 hinnat alkavat 699 eurosta jolla saa 8 gigatavua muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Väreinä Glacial Green (vihreä) ja Black Onyx (musta). 12 gigatavun muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettu malli on puolestaan suositushinnaltaan 799 euroa ja värivaihtoehtoina Glacial Green (vihreä) ja Interstellar Glow (liukuvärjätty; violetti-vaaleanpunainen-oranssi).

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro on 8-mallin tavoin varustettu Fluid amoled -näytöllä, mutta koko on hiukan suurempi ollen 6,78 tuumaa ja tarkkuuden 3168 x 1440 pikseliä. Näytön virkistystaajuus on ainakin pelaajien mieleen, ollen jopa 120 hertsiä. Laite tukee myös langatonta latausta ja on 5G yhteensopiva.

OnePlus 8 Prossa on yhteensä neljä takakameraa. 48 megapikselin pääkameran lisäksi 8 Prossa on 8 megapikselin tele, 48 megapikselin ultralaajakulma ja 5 megapikselin värisuodin. Etukamerassa on 16 megapikseliä.

OnePlus 8 Pro noudattaa muistin ja tallennustilan suhteen samaa kaavaa kuin OnePlus 8. 8 gigatavun muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu malli maksaa 899 euroa ja sen värinä Black Onyx (musta).  Suuremman, 12 gigatavun muisti- ja 256 gigatavun tallennuskapasiteetin omaava malli maksaa 999 euroa ja väreinä valittavana ovat Glacial Green (vihreä) ja Ultramarine Blue (sininen)

OnePlus.com/fi