Jimm’s PC-Store on tuonut myyntiin uuden Streampliify-tuotemerkin, jonka valikoima kattaa striimaajille tarkoitettua välineistöä niin video- kuin audiopuolellekin. Laitteiden luvataan kattavan sekä kokeneiden että uusien tekijöiden tarpeet. Niiden luvataan olevan myös helppokäyttöisiä, ja kattavan tuoteperheen lisäksi tarvitaan vain tietokone. Valikoimiin kuuluu striimauskamera, kaksi mikrofonia, kaksi kuvausvaloa ja green screan -taustakangas, jonka avulla taustalle on helppo editoida haluamansa tausta.

Streamplifyn takana on Jimm’s PC-Storen saksalainen emoyhtiö Pro Gamers Group. Mukana kerrotaan olevan laite- ja pelialan veteraaneja, ja suunnittelua on tehty yhteistyössä erilaisten striimaajien kanssa, kuten muusikoiden, pelaajien, sisällöntuottajien, teknikoiden sekä video- ja valokuvausammattilaisten.

Videota striimaaville on tarjolla Streamplfy CAM -striimauskamera, jolla voi kuvata enimmillään 1080p-tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella. 90-asteen laajakuvalinssi on valmistettu kokonaan lasista ja siinä on automaattitarkennus. Se kykenee myös vahvistamaan ympäröivää valaistusta. Jalusta kääntyy 360 astetta, ja kamerassa on yhdysrakenteinen linssinsuojus. Kamera on varustettu myös Realtekin mikrofonilla. Kolmijalkaa pystyy taittamaan monipuolisesti halutun sijoittelun varmistamiseksi.

Streamplify MIC on tarjolla TRIPOD- ja ARM-versioina. Erona on jalusta, joka on TRIPOD-mallissa kolmijalka ja ARM-versiossa pöytään kiinnitettävä ja säädettävä. Mikrofonissa on RGB-valaistus, ja se kykenee 48 kilohertsin näytteenottotaajuuteen 16 bitin syvyydellä eli yli CD-laadun. Suuntakuvio on hertta, mikä ehkäisee taustamelun taltioitumista. Tarjolla on mykistystoiminto, podcast- ja pelitila sekä pop-filtteri suodattamassa poksahduksia ja napsahduksia.

Streamplify LIGHT -rengasvaloja on kahta kokoa: 10 ja 14 tuumaa. Rengasvalolla valo jakautuu tasaisesti kasvoille. Tarjolla on kolme värilämpötilaa ja kymmenen kirkkaustasoa sekä kiinnikkeet älypuhelinta ja kameraa varten. Virtalähteenä toimii USB-liitäntä. Mukana tulee molemmissa kolmijalka.

Suurempi Streamplify LIGHT 14 sopii pöytä- ja lattiakäyttöön. Sen pystyy säätämään 50–170 senttimetrin korkeuteen. Säätö hoituu langattomalla kaukosäätimellä tai hipaisupainikkeilla. Pienemmässä Streamplify LIGHT 10 -valaisimessa säätövara on 20–25 senttimetriä ja hallintapainikkeet ovat valaisimen johdossa.

Streamplify SCREEN LIFT -taustakangas on varustettu hydraulisella nostimella. Kokoa sillä on leveyssuunnassa puolitoista metriä ja korkeussuunnassa kaksi metriä. Jalustassa on lukittavat renkaat liikuttelua varten. Kangas on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, joten sen luvataan käyvän ulkokäyttöönkin. Kankaan saa käyttövalmiuteen 30 sekunnissa.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla välittömästi. Hinnat ovat:
Streamplify CAM: 59,90 €
Streamplify MIC TRIPOD: 54,90 €
Streamplify MIC ARM: 69,90 €
Streamplify LIGHT 10: 19,90 €
Streamplify LIGHT 14: 69,90 €
Streamplify SCREEN LIFT: 139,90 €

www.jimms.fi