Taideteosta mukaileva Samsungin The Frame -televisio sai juuri jo entuudestaan laajaan kehysvalikoimaan uusia lisäyksiä. The Frame on täydellinen yhdistelmä taidetta ja teknologiaa ja se onkin ensisijaisesti suunniteltu sopimaan kodin kuin kodin sisustukseen huomaamattomasti. Samsungin uusi yhteistyö FRAME IT -kehysvalmistajan kanssa antaa sisustajille entistä monipuolisemmat mahdollisuudet ilmaista omaa tyyliään.

FRAME IT -kehysvalmistajan kanssa toteutetun yhteistyön tuloksena syntyi neljä uutta värivaihtoehtoa kehyksille – valkoinen, musta, kulta sekä samppanja. Uudet kehykset ovat Samsungin alkuperäisiä kehyksiä leveämpiä, joka luo itsessään kehyksille rustiikkisen ilmeen niiden mukaillessa vanhoja taulunkehyksiä. Kehykset ovat irrotettavia ja niiden kiinnitys The Frame -televisioon on todella helppoa. Uuden kehysmalliston avulla on helppo päivittää kodin ilme, kun tuntuu siltä, että sisustus kaipaa piristysruisketta.

“Me Samsungilla asetamme aina ihmisen keskiöön suunnitellessamme tuotteitamme ja pyrimme vastaamaan kasvavaan kysyntään yksilöllisten käyttäytymismallien, tarpeiden, tyylien ja kotien mukaan räätälöitävälle teknologialle. The Frame -televisiolle suunnitellut uudet kehykset ovat loistava esimerkki siitä, kuinka teknologia ja sisustus voivat kulkea käsi kädessä. Toivomme niiden sopivan entistä useampiin olohuoneisiin ja laajentavan mahdollisuuksia luoda yhä uniikimpia koteja”, sanoo Henrik Aronsson, Samsungin kuluttajaelektroniikan varapuheenjohtaja Pohjoismaissa.

Kehysten hinta, saatavuus ja yhteensopivuus

Uudet kehykset tulevat myyntiin Pohjoismaissa vuoden 2023 kesäkuun alusta alkaen. Kehykset sopivat kaikkiin Samsungin vuoden 2021 tai uudempiin The Frame -televisioihin, joiden koko on 43–85 tuumaa. Kehysten hinta on television koon mukaan 219–299 euroa. Kehyksiä pääsee ostamaan myös FRAME IT -verkkosivuston kautta, jossa niitä on tarjolla kampanjahintaan 179–239 euroa koon mukaan aina kesäkuun loppuun saakka. Kehyksiä pääsee ihailemaan paikan päällä FRAME IT:n myymälöissä, jotka sijaitsevat Tukholmassa, Göteborgissa ja Uppsalassa.

Lue lisää The Frame -televisiosta TÄÄLLÄ. Samsungin ja FRAME IT:n yhteistyöhön sekä kehyksiin pääset perehtymään TÄÄLLÄ.

Lisätiedot:

www.samsung.com