Strategisena liikkeenä Sony Interactive Entertainment on ilmoittanut hankkineensa Audezen. Sen integrointi osaksi Sony’n tuotevalikoimaa odotetaan vahvistavan PlayStation-konsolien ja -lisälaitteiden äänenlaatua.

Audeze tunnetaan korkealaatuisista kuulokkeistaan. Viime vuosina yritys on laajentanut tarjontaansa myös pelaamisen lisävarusteisiin sekä innovatiiviseen spatiaalisen äänen teknologiaan tarjoten käyttäjille erinomaisen äänimaiseman. Yksi merkittävistä tuotteista on Maxwell langaton pelikuuloke, johon on tehty räätälöityjä versioita sekä Sonyn PlayStationille että Microsoftin Xbox-pelikonsolille.

Audezen hankinta korostaa Sony’n jatkuvaa pyrkimystä laajentaa laitteistotarjontaansa viihdesektorilla. Tämä strateginen siirto seuraa viime vuoden Inzone-kuuloke- ja näyttötuotesarjan lanseerausta, jonka tavoitteena oli vallata osa PC-pelien markkinoista.

audeze.com