YouTube Music on tuomassa markkinoille uuden tavan löytää musiikkia. Uusi ominaisuus ”Samples” (näytteet) on selkeästi inspiroitunut TikTokista. Ominaisuus on suunniteltu helpottamaan uuden musiikin löytämistä.

Näytteet ovat omassa osiossaan YouTube Music -sovelluksessa. Sieltä käyttäjät voivat löytää lyhyitä musiikkivideopätkiä, jotka houkuttelevat kuuntelijan tutustumaan kappaleeseen. Tämä konsepti muistuttaa TikTokia, mutta eroaa siinä, että Samples keskittyy pelkästään musiikkiin. Näytteet on suunniteltu tavoittamaan kuuntelijoita tarjoamalla pieniä maistiaisia eri musiikkikappaleista.

Avattua Samples-osion saat räätälöityjä musiikkiklippejä, jotka sopivat mieltymyksiisi. Voit kuunnella pätkän, katsoa kokonaisen videon, lisätä kappaleen soittolistaasi tai käyttää sitä taustamusiikkina omiin videoihisi.