Premium-äänimaailman parhaimmistoon lukeutuva Bowers & Wilkins tuo markkinoille uuden 600-sarja S3:n. Tämä on jo kahdeksas sukupolvi yhdestä hifi-maailman arvostetuimmista kaiutinvalikoimista esitellen kattavimmat päivitykset, joita 600-sarja on koskaan saanut.

600-sarjalla on aina ollut erityinen paikka Bowers & Wilkinsin tuotevalikoimassa, ja se on ollut yhtiön toiseksi pisimpään saatavilla ollut sarja ikonisen 800-sarja Diamondin jälkeen. Juuri nyt, kun yhä useammat kuuntelijat vaativat korkealaatuista ääntä, olipa kyseessä sitten vinyyli tai korkearesoluutioinen suoratoisto, 600-sarja S3 edustaa täydellistä ensiaskelta artistin aikeiden “Todellisen äänen” kokemiseen – mikä tekee siitä täydellisen sisäänkäynnin Bowers & Wilkinsin brändiin.

600-sarja S3:ssa on joukko parannuksia, jotka nostavat tämän ikonisen sarjan uusiin ulottuvuuksiin:

  • ContinuumTM-kartio: Äänet ja soittimet toistuvat puhtaasti ja tarkasti, kiitos saumattoman ja tarkan ContinuumTM-kartion.
  • Titanium Dome -diskantti: Uusi Titanium Dome -diskanttiteknologia takaa kristallinkirkkaat korkeat äänet, jotka upottavat sinut musiikkiin.
  • Diskantin ritiläverkko: Esitellään uusi ja akustisesti entistäkin läpinäkyvämpi diskantin ritiläverkko, joka oli aiemmin varattu arvostetuille Signature-malleille. Tämä innovaatio parantaa kokonaisvaltaista kuuntelukokemusta.
  • Päivitetyt kaiutinliitännät: 600-sarja S3 lainaa kehittyneitä kaiutinliitäntöjen suunnitteluja 700-sarjan valikoimasta, mikä optimoi äänenlaatua entisestään.

Bowers & Wilkins jatkaa äänellisen erinomaisuuden rajojen rikkomista ja asettaa uuden standardin saavutettaville huippusuorituskyvyn kaiuttimille. 600-sarja S3 edustaa brändin sitoutumista toimittamaan äänikokemuksen, joka lumoaa kuuntelijat ja varmistaa, että musiikki kuullaan juuri niin kuin se on tarkoitettu. Olitpa sitten kokenut audiofiili tai vasta aloittamassa matkaasi premium-äänen maailmaan, 600-sarja S3 lupaa olla pelinmuuttaja täydellisyyden tavoittelussasi äänen suhteen.

Hinta ja saatavuus:

603 S3 suositushinta on 2300€/pari. Kaiutin on saatavilla väreissä musta, tammi ja valkoinen.

606 S3 suositushinta on 1000€/pari. Kaiutin on saatavilla väreissä musta, tammi ja valkoinen.

607 S3 suositushinta on 800€/pari. Kaiutin on saatavilla väreissä musta, tammi ja valkoinen.

HTM6 S3 suositushinta on 750€. Kaiutin on saatavilla väreissä musta, tammi ja valkoinen.

FS-600 S3 kaiutinjalustan suositushinta on 300€ parilta. Saatavilla väreissä musta ja hopea.

bowerswilkins.com