JBL lanseeraa tuoreimmat lisäykset LIVE-kuulokeperheeseensä: JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet. Kuulokkeissa on JBL:n True Adaptive Noise Canceling -melunvaimennus älykkäällä Smart Ambient -teknologialla sekä edistyneet personointimahdollisuudet, minkä ansiosta voit nauttia laadukkaasta JBL:n Signature Sound -äänestä kummassakin kuulokemallissa. Olipa valintasi korvien päälle asettuva on-ear tai kokonaan korvat peittävä over-ear, LIVE-uutuuskuulokkeet tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia sekä mukavuutta läpi koko päivän.

Vaikuttavasta JBL Signature Soundista kuulokkeissa vastaavat 40 mm dynaamiset elementit. JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet tarjoavat myös JBL Spatial Sound -tilaaänen langattomasti mistä tahansa stereosisällöstä. Ota musiikistasi kaikki irti ja striimaa korkealaatuista ääntä langattomasti Bluetooth 5.3 -yhteyden ja LE Audio -tuen avulla. HARMANin kehittyneellä Personi-Fi 2.0 -tekniikalla luot lisäksi juuri sinulle räätälöidyn kuuntelukokemuksen.

Kun on aika keskittyä opiskeluun tai musiikista nauttimiseen, JBL:n edistynyt True Adaptive ANC -teknologia hiljentää automaattisesti ympäristön häiriötekijät ja maksimoi äänenlaadun. Jos taas haluat kuulla mitä ympärilläsi tapahtuu, Smart Ambient -ominaisuus terävöittää ympäristösi ääniä. Täytyykö sinun puhua puhelimessa? Kuulokkeiden kaksi mikrofonia takaavat täydellisen äänenlaadun myös puheluissa.

Jopa 65 tunnin akunkeston ansiosta voit kuunnella, striimata ja puhua huoletta minne ikinä elämä sinut viekin. Ja kun kuulokkeesi tarvitsevat latausta, JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeiden kanssa et joudu odottelemaan kauan. Pikalatauksella saat 4 tuntia lisää soittoaikaa vain 5 minuutissa, joten mikään ei pysäytä musiikkiasi.

“JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet tuovat merkittäviä teknologisia päivityksiä jo valmiiksi pidettyyn kuulokeperheeseen” sanoo Carsten Olesen, President of Consumer Audio HARMANilla. “JBL tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen elämäntyyliin, ja nämä uutuudet tuovat JBL:n viimeisimmän teknologian ja äänenlaadun sankakuulokkeisiin kilpailukykyiseen hintaan.”

JBL LIVE 770NC- ja JBL LIVE 670NC -kuulokkeet ovat saatavilla syyskuun lopulla mustana, valkoisena, sinisenä ja hiekanvärisenä hintaan 179,99 € ja 129,99 €.​

jbl.com