DigiPower Follow Me -pakkaus tarjoaa täydellisen ratkaisun vloggaukseen ja korkealaatuisen sisällön tuottamiseen. Paketti on suunniteltu yhteensopivaksi useiden eri laitteiden kanssa. DigiPower Follow Me -pakkaus on monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu niille, jotka haluavat kehittää vloggaustaitojaan ja tuottaa laadukasta sisältöä. Pakkaus tarjoaa tarvittavat työkalut niin aloittelijoille kuin kokeneillekin vloggaajille, ja se on yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa, mikä tekee siitä monikäyttöisen vaihtoehdon.​

Pakkauksen sisältö on käytännöllinen ja kattava:

1. Älypuhelinpidike, jossa on kumipinnoite, varmistaa vankan otteen älypuhelimelle vloggaamisen aikana. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun halutaan välttää äkilliset tärinät ja epävakaus kuvauksen aikana.

2. Mukana tuleva langaton kaukosäädin tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita kameraa tai älypuhelinta jopa 9 metrin etäisyydeltä. Tämä helpottaa kuvauksen aloittamista ja pysäyttämistä ilman tarvetta apurille.

3. Pakettiin kuuluu myös monipuolinen mikrofoni, jossa on 3,5 mm liitin. Mikrofoni on yhteensopiva älypuhelimien kanssa, joissa on 3,5 mm audioliitäntä. Mikäli älypuhelimessa ei ole tällaista liitäntää, tarvitaan erikseen myytävä adapteri. Laadukas mikrofoni varmistaa selkeän äänen tallentamisen vloggauksen aikana.

4. 36 LED-valon ansiosta saat riittävästi valoa kuvausympäristöön, mikä on tärkeää laadukkaan videon tuottamiseksi erilaisissa olosuhteissa. Kirkas valo auttaa taltioimaan yksityiskohdat ja vähentämään varjoja.

5. Kolmijalka, jossa on yleismallinen kiinnike, tarjoaa tuen kameralle tai älypuhelimelle. Tämä mahdollistaa vakaiden kuvien ja videoiden kuvaamisen eri kulmista ja asennoista.

www.power.fi
digipower.com