Rotel tuo markkinoille RAS-5000 Stereo Integrated -vahvistimen, joka yhdistää perinteisen äänenlaadun ja modernin liitettävyyden. Maailmanlaajuisesti marraskuussa lanseerattava RAS-5000 tarjoaa sujuvan viihderatkaisun, jonka keskiössä ovat tekniset ominaisuudet ja rakenne.

RAS-5000 tarjoaa vaikuttavan valikoiman suoratoistovaihtoehtoja kuten Spotify Connect, Tidal Connect, Airplay 2, Google Cast, Qobuz ja lukuisat internetradiokanavat. Sen HDMI ARC (Audio Return Channel) -liitettävyys laajentaa monipuolisuutta, tuoden korkealaatuista ääntä suoraan televisiosta.

HDMI ARC:n lisäksi vahvistin tarjoaa perinteisiä lähdönlähteitä kuten koaksiaali, optinen, RCA-analoginen, PC-USB ja aptXTM HD Bluetooth. Korkean resoluution musiikki ja MQA-äänitiedostot jopa 32-bittisinä 384kHz asti käsitellään tarkkuudella integroidun ESS Digital to Analog -muuntimen avulla.

RAS-5000 varmistaa äänen laadun huolellisesti valittujen komponenttien avulla, joista erikseen mainitaan Rotel-määrittelemä suuri toroidaalinen muuntaja. Tämä suunnittelu mahdollistaa vahvistimen tuottaa tasaisesti 220 watin Class AB -lähtötehot, 4 ohmin impedanssille. Tarkkaan suunniteltu virtalähde minimoi kohinaa, tarjoten runsaasti tehoa vahvistimen lähtötransistoreille, varmistaen syvän, mutta hallitun basson.

Vahvistin on saatavana kiiltävän mustana tai tyylikkäänä hopeana, RAS-5000:n muotoilu sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Vahvistimessa on suuri, korkealaatuinen värinäyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, helpottaen vaivatonta käyttöä.

RAS-5000 tulee saataville maailmanlaajuisesti marraskuussa, valmistajan suositushinta on 2 999,00 euroa.

rotel.com