TCL Electronics esitteli huipputeknologiaansa CES 2024 -tapahtumassa. Pääpaino on mullistavassa näyttöteknologiassa, kehittyneissä viihderatkaisuissa, seuraavan sukupolven henkilökohtaisissa laitteissa ja älykotiekosysteemissä. Yhtiö esittelee uusimman Mini LED -televisionsa, vaikuttavan 115-tuumaisen näytön, yhdessä edistyksellisten kotilaitteiden, mobiiliteknologian ja näyttöpaneeli-innovaatioiden kanssa.

TCL pyrkii ennustamaan ja aktiivisesti muokkaamaan tulevaisuuden teknologiatrendejä. Yhtiön edistyminen Mini LED -teknologiassa lupaa immersiivistä kotiviihdekokemusta, kun taas älykotiekosysteemi edistää entistä mukavampaa.

TCL tunnistaa suurten televisioiden kasvavan suosion, tarjoten etuja elokuvien katseluun, uppoutumiseen pelaamiseen ja realistisiin urheilukokemuksiin. Maailman johtavana 98-tuumaisen television ja XL Mini LED -teknologian tarjoajana TCL esittelee uusimman valikoimansa suuren QD Mini LED -televisioita. Yritys korostaa televisioiden luomista, jotka maksimoivat katseluelämyksen tulevaisuuden näyttötekniikoilla.

TCL kertoo edistyksestään teknologian tekemisessä ihmislähtöisemmäksi ja 5G:n saavutettavuuden lisäämisessä. CES 2024 Innovation Honoree -palkinnon saaneen NXTPAPER-tuotteen jälkeen TCL esittelee TCL NXTPAPER 3.0:n, viimeisimmän sukupolven edistyneen näyttötekniikan, joka on optimoitu ihmisen silmille. Se osoittaa TCL:n sitoutumista koko digitaalisen katselukokemuksen parantamiseen kehittyneen silmähoitoteknologian ja vallankumouksellisen paperinomaisen lukutuntuman avulla.

Yhtiö laajentaa myös tablettivalikoimaansa ja esittelee uuden 50-sarjan älypuhelimien valikoiman, jossa on enemmän vaihtoehtoja NXTPAPER- ja 5G-yhteyksissä. TCL:n sitoutuminen demokratisoida 5G korostaa sen omistautumista kehittää teknologiaa, joka sulautuu saumattomasti arkeemme.

tcl.com