Yhdysvaltalainen audiovalmistaja Audeze on esitellyt uudet LCD-i3 -nappikuulokkeet. Se on LCD-i4:n pikkuveli ja samalla iSine 10 -ja iSine 20 -mallien seuraaja. Äänen luvataan olevan selvästi parempi kuin iSine 20:ssä.

Ominaisuuksia on napattu molemmista mallisarjoista, sillä sisäosia on napattu iSine 10:stä ja magnesiumkuori ja grilli on otettu suoraan LCD-i4:stä. Lopputuloksena luvataan olevan enemmän äänenpainetta ja vähemmän ei-toivottuja resonansseja. Äänenpaineen luvataankin yltävän lähes 130 desibeliin. Herkkyyttä puolestaan löytyy 110 desibeliä.

Ensimmäisinä Audezen kuulokkeina uutuuksissa on korvasangat ja -siivekkeet pysyvyyden parantamiseksi. Kuuloke-elementit ovat planaarityyppiset ja rakenteeltaan kuulokkeet ovat puoliavoimet. Jatkuvaa tehoa kuulokkeiden ilmoitetaan kestävän 500 milliwattia. Impedanssi on 20 ohmia.

Mukana tulee bluetooth-, Lightning- ja 3,5 millimetrin johdot, joita voi käyttää myös kaikissa muissa iSine- ja LCD-i-sarjan malleissa. Siksipä ne onkin hankittavissa erikseen iSine Accessory Kit -nimellä.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa. Ensimmäisille markkinoille kuulokkeet saapuvat heti elokuussa.

www.audeze.com

www.stylusaudio.se