Xiaomin eilen Euroopassa julkaiseman Mi 9T Pro -puhelimen hinta on selvinnyt. Samalla paljastui myös heinäkuussa ilmestyneen Android One -käyttöjärjestelmällä varustetun Xiaomi Mi A3 -puhelimen hinta. Hinnat havaitsi SuomiMobiili.fi-sivusto.

Verkkokauppa.comissa Mi 9 Pro -puhelin maksaa halvimmillaan 499 euroa, eli se haastaa samanhintaisen Honor 20 Pron, joka tuli juuri myyntiin Suomessa. Uutuudessa on takana kolme kameraa, joista pääkamerassa on 48 megapikselin kenno. Etukamera on puolestaan esiin pomppaavaa mallia. Järjestelmäpiirinä on järeä Qualcomm Snapdragon 855. Edullisimmassa mallissa on 128 gigatavua tallennusmuistia ja kuusi gigatavua ram-käyttömuistia. Värivaihdot Verkkokaupassa ovat musta ja sininen.

Xiaomi Mi A3 taas tarjoaa 249 euron hintaan melko mukavia ominaisuuksia. Siinäkin on kolmoiskamera, jonka pääkamera on 48-megapikselinen. Akku on myös kiitettävän järeä 4 030 milliampeeritunnin kapasiteetillaan. Järjestelmäpiiri on keskihintaluokan Qualcomm Snapdragon 665. Ram-muistia on sen kaverina neljä gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Maksamalla 289 euroa saa tallennusmuistiltaan 128 gigatavun version. Väri on Verkkokauppa.comin valikoimissa harmaa.