Audio-Technica on esitellyt kahdet uudet premium-luokan G1-pelikuulokkeet e-urheilijoille. Tarjolle tulee kaksi mallia: langallinen ATH-G1 ja langaton ATH-G1WL.

Kuulokkeissa on 45 millimetrin elementit ja erikoisvalmisteinen irrotettava mikrofoni. Sen suuntakuvio on hyperkardioidi, mikä ehkäisee ympärillä olevaa meteliä. Rakenne on kevyt ja avoin, joten kuulokkeiden luvataan olevan miellyttävät käyttää pitkissäkin pelisessioissa. Mukana tulee kaukosäätimellä varustettu kahden metrin johto sekä Y-tyyppinen stereojohto.

Langallinen malli on yhteensopiva pc-tietokoneiden, PS4- ja Xbox One -konsolien kanssa ja minkä tahansa muunkin laitteen kanssa, josta löytyy 3,5 millimetrin kuulokelähtö. Kuulokkeet kästävät 1 300 milliwatin tehon.

Langaton versio käyttää matalalatenssista 2,4 gigahertsin yhteyttä, minkä lisäksi siinä on myös virtuaalinen tilaääni. Mukana tulee myös langaton usb-a-lähetin. Kuulokkeesta löytyy hallitsimet äänenvoimakkuuden säätöön, mykistykseen ja tilaääneen. Akunkestoa luvataan 15 tuntia yhdellä latauksella. Kuuntelua voi jatkaa latauksen aikana. Pakkauksessa tulee mukana lisäpari pehmusteita.

Kuulokkeiden luvataan saapuvan myyntiin heinäkuussa. Euromääräiseksi hinnaksi on ilmoitettu langalliselle mallille 179 euroa ja langattomalle 259 euroa. Lopulliset hinnat Suomessa eivät ole tiedossa.

eu.audio-technica.com

www.bergsala.se