Samsungin kovaan käsittelyyn tarkoitettu Galaxy Xcover 4S -puhelin on tulossa myyntiin Suomessa ennen heinäkuun puoliväliä. Puhelin on lisätty ainakin Verkkokauppa.comin ja Gigantin sivuille 299 euron hinnalla.

Erityistä puhelimessa on sen jämäkkä rakenne, sillä sille on myönnetty MIL-STD 810G -sertifikaatti iskun ja tärähdyksien kestosta. Lisäksi puhelimella on ip68-luokitus, joten sen pitäisi kestää upotuksen 1,5 metrin syvyiseen veteen puolen tunnin ajaksi.

Puhelimessa on Exynos 7885 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun ram-muisti ja 32 gigatavun tallennusmuisti. Halutessaan tilaa pystyy laajentamaan microSD-muistikortilla. Takakamerassa on 16 megapikselin kenno ja f/1,7-aukkosuhde, etupuolella viiden megapikselin kamera f/2,2-aukkosuhteella.

Näyttö on kooltaan viisi tuumaa ja toteutettu lcd-tekniikalla. Sen tarkkuus on 1 280 x 720 pikseliä. Näytön alapuolella on fyysiset navigointipainikkeet. Akku on kapasiteetiltaan vaatimaton, 2 800 milliampeerituntia, mutta latausliitäntä on usb-c ja akku on lisäksi vaihdettavissa. Puhelimessa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Käyttöjärjestelmänä on toistaiseksi tuorein Android 9.0 Pie.

www.samsung.com/fi