Piirivalmistaja Qualcomm on kertonut lisätietoja Snapdragon 845 -piirisarjastaan, joka on odotettavissa moniin tämän vuoden Android-lippulaivapuhelimiin. Kiintoisaa audiovinkkelistä uudessa piirissä on uusi Broadcast Audio -tekniikka, joka mahdollistaa äänen lähettämisen samanaikaisesti useaan laitteeseen. Äänen luvataan olevan lähes täydellisesti synkronoitua.

Niinpä olisi mahdollista saada aikaan monihuonemaisia useasta kaiuttimesta koostuvia järjestelmiä pelkän Bluetoothin avulla. Kännykän ja bluetooth-kuulokkeiden avulla voisi myös järjestää oman hiljaisen diskon. Kolmas potentiaalinen käyttötarkoitus on opastuskierrokset, joilla osallistujat kuuntelisivat opastusta kuulokkeistaan. Kuulokkeiden tai kaiuttimien täytyy olla varustettuja yhteensopivalla bluetooth-äänipiirillä. Niitä ovat CSR8670, CSR8675 CSRA68100 ja QCC5100.

Qualcomm on julkistanut myös täyslangattomia kuulokkeita silmällä pitäen TrueWireless Stereo -teknologian. Sen luvataan tarjoavan enimmillään 65 prosenttia pienempää energiankulutusta musiikin kuuntelussa ja puheluissa. Edellä mainituista piireistä QCC5100 tukee sitä.

Teknologiaan kuuluu myös TrueWireless Stereo Plus -ominaisuus, jossa mobiililaite yhdistää molempiin kuulokkeisiin yhtä aikaa. Sen luvataan tuovan kymmenisen prosenttia lisäsäästöä energiankulutukseen, pienentävän latenssia ja helpottavan bluetooth-parinmuodostusta.