B&O Play on julkistanut kuulokkeistaan kaksi uutta lippulaivamallia CES 2018 -tapahtumassa. Ne ovat uudistetut versiot H8- ja H9-malleista. Samalla ilmestyivät myös kokovalkoiset ja kokomustat värivaihtoehdot täyslangattomille E8-kuulokkeille.

Sekä H8i- että H9i-kuulokkeet tukevat liittämistä kahteen bluetooth-laitteeseen yhtä aikaa. Niinpä niillä voi kuunnella esimerkiksi musiikkia tietokoneelta ja vastata samalla älypuhelimeen tulevaan puheluun. Kuulokkeet tunnistavat, milloin ne otetaan pois päästä, ja katkaisevat toiston.

Vastamelutoiminnon saa vaimennettua yhdellä kosketuksella, jolloin voi kuulla paremmin ympäristön ääniä. Aktiivista vastamelutoimintoa on kehitetty erityisesti puheäänten osalta. Uutta on myös usb-c-liitäntä.

Pienikokoisemmissa H8i:ssä on fyysiset näppäimet. Luvattu akunkesto on 30 tuntia vastamelutoiminnon ja bluetoothin ollessa päällä. Akku on kiinteä eikä vaihdettavissa. Hinta on 399 euroa.

Suuremmissa H9i:ssä taas on kosketusnäppäimet, ja akunkestoa luvataan 18 tuntia. Sen akun pystyy vaihtamaan. Bassoon on haettu lisää potkua refleksiportilla. Hinta on 499 euroa.

www.beoplay.com