Bose on esitellyt uudet QuietComfort 45 -vastamelukuulokkeet. Ne ovat jatkoa suosituille QuietComfort 35 II -malleille. Parannuksia on tehty valmistajan mukaan vastamelutoimintoon ja akunkestoon.

Puheäänten eristyksen luvataan olevan nyt parempi. Uutta on myös ympäristön äänet läpäisevä AWARE-tila. Mikrofoneja on neljä kappaletta, ja valmistajan mukaan puheentunnistus on huomattavasti kilpailijoita parempi.

Akunkestoa on nyt 24 tuntia yhdellä latauksella edeltäjän 20 tuntiin verrattuna. Latausliitäntänä on nyt USB-C, ja täyteen lataamisen pitäisi sujuman kahdessa tunnissa. 15 minuutin pikalatauksella ytyä saa kolmen tunnin kuuntelusessioihin. Äänentoiston, käyttömukavuuden, vakauden ja säätimien luvataan olevan ennallaan.

Tarjolla on Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjain, jossa matalia ja korkeita taajuuksia korostetaan äänenvoimakkuuden mukaan.

Ulkonäkö on kutakuinkin täysin ennallaan. Oikeassa kuulokkeessa on neljä painiketta muun muassa puhelujen hallintaan ja äänenvoimakkuuden säätöön. Vasemman kuulokkeen painikkeella pystyy mykistämään mikrofonin ja vaihtamaan eri tilojen välillä.

Korvapehmusteet on päällystetty keinonahalla, ja sanka on vahvistettu nylon-lasikuidulla. Värivaihtoehtoina on musta Triple Black ja valkoinen White Smoke, molemmat mattapintaisina. Mukana tulee kuljetuskotelo.

QuietComfort 45 -kuulokkeet saapuvat myyntiin 30. syyskuuta 2021. Hintaa niillä on 349,95 euroa. Tällä hetkellä ne ovat ennakkotilattavissa Bose.fi-sivustolta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

www.bose.fi