Chord Electronics on esitellyt uuden 2yu digitaali-interfacen. Sen avulla on mahdollista muuttaa aikaisemmin esitelty Chordin 2go-striimeri itsenäisesti toimivaksi. Halutessaan laitetta voi käyttää myös Hugo M Scalerin tai muun DA-muuntimen kaverina.

Laite tukee PCM-toistoa CD-tasoisesta 44,1 kilohertsistä ja 16 bitistä aina 768 kilohertsiin ja 32 bittiin saakka. DSD-toisto puolestaan hoituu 64–256-tasoisena. Digitaalisina ulostuloina laitteessa on USB-A, jolla yltää täyteen äänenlaatuun. BNC:n ja koaksiaalisen RCA-liitännän kautta hoituu enimmillään 384 kilohertsin PCM ja DSD128 ja optisen kautta puolestaan 96 kilohertsin PCM ja DSD64. Prosessoritehoa irtoaa 2 000 MIPSin edestä.

2go-striimerissä puolestaan on striimauksessa tarvittavat Wi-Fi, Ethernet ja Bluetooth, minkä lisäksi se toimii Roon-endpointina ja toistaa myös DLNA-serverin ja AirPlayn kautta. Sisäisellä akulla luvataan akunkestoa 8 tunniksi. Laite tukee acc-, wav-, flac-, aiff-, alac-, wma-, mp3- ja ogg vorbis -formaatteja. Muistikorttipaikkoja laitteessa on kaksin kappalein, ja niille mahtuu maksimissaan 4 teratavua musiikkia.

Hintaa 2yu:lla on 549 euroa. 2go puolestaan maksaa 1 240 euroa. Molemmat on valmistettu käsin Britanniassa lentokonetasoisesta alumiinista. Värivaihtoehdot ovat molemmissa musta ja hopea.

www.chordelectronics.co.uk

www.mareks.fi