Klipsch on julkistanut kaksi uutta Cinema-soundbaria, joita yhdistää Dolby Atmos -tilaäänivaikutelma. Äänentoistosta vastaa Reference-sarjan kaiuttimista tutut torvielementit ja komposiittikuidusta valmistetut woofer-elementit. Bassopotkua tukevoittaa erillinen subwoofer. Monesta äänipalkista poiketen kotelot ovat oikeaa puuta.

Molemmat tukevat HDMI eARC-paluukanavaa äänelle ja 8k-läpivientiä Dolby Vision HDR:llä kuorrutettuna. Tuki löytyy Alexa- ja Google Assistant-puheassistenteille, Spotify Connectille, Airplay 2:lle ja Bluetoothille, joten tavallinen langaton toisto ja toisaalta myös monihuonetoisto onnistuvat.

Järeämpi Cinema 1200 tarjoaa 120 watin tehon ja 5.1.4-kanavaista ääntä ylöspäin suunnattujen Atmos-elementtien voimin. Mukana on 12 tuuman subbari ja kaksi langatonta surround-kaiutinta.

Pienempi Cinema 800 taas tarjoaa 3.1-kanavaista ääntä, mutta kykeenee dekoodaamaan 7.1.4-kanavaista Atmos-ääntä. Subwoofer on niin ikään hieman pienempi, 10 wattia. Langattomat surround-kaiutinta on ostettavissa erikseen.

www.klipsch.com

www.loudgroup.fi