Corsair on julkistanut HS70 Wireless -pelikuulokkeet. Ne ovat varsin edulliset siihen nähden, että ne ovat langattomat ja varustetut virtuaalisella 7.1-kanavaisella äänellä.

HS70 Wireless -kuulokkeet sopivat PC:llä ja PS4:llä pelaaville. PC:llä on käytössä 7.1 virtuaalikanavaa, mutta PS4-käyttäjät joutuvat tyytymään stereotoistoon. Kuulokkeet ovat malliltaan avoimet, ja kuulokekupeissa on äänenvoimakkuudensäädin ja mikrofonin mykistys. Kuuloke-elementit ovat 50 millimetrin kokoiset ja varustetut neodyymimagneetilla. Niiden taajuusvasteeksi luvataan 20 Hz – 20 kHz. Mikrofonin pystyy tarvittaessa irrottamaan. Se on yksisuuntainen, optimoitu puheäänen taajuuksille ja varustettu melunsuodatuksella. Pehmustetyynyt on päällystetty pehmeällä kankaalla.

Ne ovat langattomat ja toimivat 2,4 gigahertsin signaalitaajuudella yhdessä usb-liitäntään kytkettävän vastaanottimen kanssa. Kantamaksi HS70 Wirelessille luvataan enimmillään 12 metriä. Langattoman käytön lisäksi kuulokkeita on mahdollista käyttää usb-johdon kautta. Luvattu akunkesto on 16 tuntia.

Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja erikoisversiona musta, jossa on valkoiset yksityiskohdat.

HS70 Wirelessin hinta on noin 110 euroa.

www.corsair.com