Cyrus Audio on julkistanut täyslangattomat soundBuds-kuulokkeet. Ne yhdistyvät toisiinsa ja mobiililaitteeseen langattomasti. Tavoitteena on valmistajan mukaan ollut kuulokkeet, joissa on täysipainoiset ominaisuudet mutta jotka ovat kuitenkin pienikokoiset, kevyet, korvissa pysyvät ja mukavat käyttää. Paino onkin saatu nipistettyä 4,5 grammaan kappaleelta.

Yksi keino on ollut käyttää pienempää kuuloke-elementtiä. Pysyvyydessä auttavat myös korvasiivekkeet ja erikokoiset vaihdettavat korvasovittimet. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jolla voi puhua puheluita.

Akun luvataan kestävän vähintään kaksi tuntia yhdellä latauksella. Kuten täyslangattomissa tavallisesti, kuljetuskotelo on myös lataava. Sen avulla kuulokkeet saa ladattua täyteen kolme kertaa reissun päällä.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Britanniassa kuulokkeiden hinta on 79 puntaa, mikä on luokassaan edullisemmasta päästä. Se on siis hieman yllättävä aluevaltaus pääasiassa erillislaitteistaan tunnetulta valmistajalta.

www.cyrusaudio.com

www.highendstudio.fi