Denon on täydentänyt Home-monihuone- ja kotiteatterisarjaansa subwooferilla. Aikaisemmin samaan sarjaan on julkaistu Home 150, Home 250 ja Home 350 sekä Sound Bar 550. Niitä subbarin kanssa yhdistelemällä on mahdollista rakentaa 5.1-kanavainen sarja.

Langaton Denon Home Subwoofer yhdistyy sarjan muihin kaiuttimiin Wi-Fi-yhteydellä. Se tukee niiden tavoin HEOS-monihuonejärjestelmää, joka tarjoaa pääsyn erinäisiin suoratoistopalveluihin. HEOS-sovelluksessa voi myös säätää subbarin äänenvoimakkuutta, alipäästösuodinta ja vaihetta. HEOS-monihuonejärjestelmä löytyy Denonin, Marantzin ja HEOSin laitteista.

Striimaus onnistuu Bluetoothin, Wi-Fin ja AirPlay 2:n kautta. Maksimissaan toisto onnistuu 24 bitin ja 192 kilohertsin PCM-laadulla tai 5,6 megahertsin DSD-laadulla. Mielenkiintoisena yksityiskohtana subbarissa on USB-liitäntä, johon liitettävän massamuistin musiikkia voi toistaa koko järjestelmässä. Tarjolla on lisäksi LAN-liitäntä ja AUX-sisääntulo. Kooltaan kompaktin subbarin toistopuolesta huolehtii kahdeksan tuuman elementti.

Hinta Suomessa ei ole vielä tiedossa.

www.denon.fi