Denon on esitellyt niskapannalliset AH-C820W-nappikuulokkeet, joissa on käytetty ensimmäistä kertaa Denonin Double Air Compression -teknologiaa. Siinä 11,5 millimetrin elementti on sijoitettu toisen samankokoisen elementin eteen. Ratkaisun luvataan tuottavan voimakkaamman bassontoiston vähemmällä säröllä.

Kuoret on valmistettu sinkkivaloksesta ja hartsista. Takana on portit tasapainottamassa ilmanpainetta elementtien takana säröytymisen vähentämiseksi. Mukana tulee viisi erikokoista paria muistivaahdosta valmistettuja korvasovittimia.

Bluetooth-yhteys on varustettu matalalatenssisella aptx-koodekilla. Kuulokkeet voi myös yhdistää usb-latauskaapelin avulla. Akunkestoa luvataan musiikin kuuntelussa 10 tuntia. Niskapannassa on värinätoiminto, joka ilmoittaa puheluista. Denon Audio -sovelluksen avulla pystyy optimoimaan ääntä, pääsee käsiksi soittolistoihin ja toistojonoihin sekä voi kuunnella TuneIn Radiota.

Hinnasta ja saatavuudesta Suomessa ei ole toistaiseksi tietoa. Valmistaja kertoo AH-C820W-kuulokkeiden saapuvan myyntiin joulukuussa 2018. Hintaluokasta saa osviittaa siitä, että ne maksavat Britanniassa 219 puntaa.

www.denon.fi

www.simex.fi