Harman Kardon on esitellyt uuden Citation MultiBeam 1100 -soundbarin. Se on myös voittanut Reddot Design Award 2021 -muotoilupalkinnon.

Erotuksena aikaisemmin julkistetusta Citation MultiBeam 700:sta se tarjoaa Dolby Atmos -ja DTS:X-äänentoistoa. Palkissa on kunnioitettavat 11 kaiutinelementtiä, joista kaksi on ylöspäin suunnattuja Atmos-kaiuttimia. Vahvistintehoksi ilmoitetaan 630 wattia.

Musiikin verkkotoistoa varten tarjolla on Apple AirPlay, Alexa-monihuonetoisto ja ChromeCast. Langaton striimaus hoituu toki myös Bluetoothilla. Television puolestaan saa liitettyä HDMI eARC-liitännän kautta. Kuvapuolelta tuki löytyy HDR10:lle ja Dolby Visionille.

Mukana on automaattinen huonekorjain, joka kalibroi toiston huoneeseen sopivaksi. PureVoice-teknologia puolestaan pyrkii kirkastamaan mutinadialogia laitteiston äänenvoimakkuuteen sopeutuen. Kaiuttimen päällä on LCD-näyttö.

Halutessaan lisäpontta ja tilantuntua voidaan hankkia liittämällä settiin erikseen hankittavan Citation Sub- tai Sub S -subbarin sekä Citation Surround -kaiuttimet. Näin voi rakentaa aidon 5.1.2-kanavaisen järjestelmän.

Värivaihtoehdot ovat harmaa ja musta, ja Citation MultiBeam 1100 -soundbar on viimeistelty Kvadratin villakankaalla. Hinta Suomessa on 899 euroa.

fi.harmankardon.com