Amphion Argon 7LS on vuoden 2020 lattiakaiutin hintaluokassa alle 10 000 puntaa. Palkinnon myönsi arvostettu brittiläinen puhtaasti laadukkaaseen äänentoistoon keskittyvä Hifi+ lehti.
Amphion perustaja toimitusjohtaja Anssi Hyvönen kommentoi palkintoa näin:
“Amphionin tavoite on aina ollut avata puhdas ikkuna musiikkiin. Kun kasvava määrä maailman johtavia ääniteknikkoja käyttää tuotteitamme studioissaan, myös laadukkaasta äänestä kotisohvallaan nauttivalle aukeaa mahdollisuus aidompaan, puhtaampaan ja mukaansatempaavaan musiikki-, elokuva- tai pelikokemukseen. Vaikka tuotteemme edustavat ääneltään tinkimätöntä high end laatua, olemme aina pyrkineet siihen, että Amphion tuotteen hinta-laatusuhde on korkea.
Tarkoituksemme ei ole ainostaan palvella audiofiilejä, vaan haluamme tuoda luonnollisen äänen ilon jokaisen siitä nauttivan ulottuville. Argon7LS nimettiin parhaaksi tuotteeksi kategoriassa, joka sisältää suuren määrän myös 2.5 kertaisesti kalliimpia tuotteita. Tämä lämmittää erityisesti varsinkin, kun muistetaan että kaikki Amphion tuotteet tehdään Suomessa käsityönä.” Arvostelu löytyy Hifi+ lehden numerosta 181.