Honor tuo huomenna maanantaina 12. elokuuta myyntiin Honor 20 Pro -puhelimen. Toukokuussa esitelty Honor 20 -perusmalli on ollut tarjolla jo kesäkuun puolivälistä alkaen. Siihen verrattuna Pro-malli tarjoaa esimerkiksi hieman järeämmät kamerat ja enemmän muistia.

Järjestelmäpiirinä on Huawein ja Honorin oma HiSilicon Kirin 980 -kärkipiiri, joka esiteltiin vajaa vuosi sitten Mate 20 -puhelimien yhteydessä. Sen kaverina on perusmallia suuremmat kahdeksan gigatavun ram-käyttömuisti ja 256 gigatavun kokoinen tallennustila. Pro-mallissa on kiinnitetty perusmallia enemmän huomiota jäähdytykseen. Akun kapasiteetti on myös aavistuksen suurempi 4000 milliampeeritunnillaan.

Kamerapuolella erot liittyvät neljänteen kameraan, joka on perusmallissa kahden megapikselin syvyysterävyyskamera ja Pro-mallissa kahdeksan megapikselin kennolla ja kolminkertaisella optisella zoomilla varustettu telekamera. Pääkamerana molemmissa on 48 megapikselin normaalipolttovälinen kamera peräti f/1,4-aukkosuhteella, kakkosena on 16 megapikselin kennolla varustettu ultralaajakulma ja kolmosena kahdeksan megapikselin telekamera. Kuvanvakain löytyy pää- ja telekamerasta.

Hinta Pro-mallilla on satasen enemmän kuin perusversiolla eli 499 euroa. Melkoiset ominaisuudet on siis tarjolla hintaan nähden.

www.hihonor.com