Honor on aikeissa julkistaa Lontoossa uudet Honor 20 -puhelimet 21. toukokuuta. Asia selviää verkossa levinneistä kuvista. Myös viime vuonna Honor 10 -malli esiteltiin huhtikuussa Kiinassa ja toukokuussa muualla maailmassa. Tulossa on huhujen mukaan Honor 20 -perusmalli, järeämpi Honor 20 Pro ja halpisversio Honor 20 Lite. Pro-versiota ei aikaisemmin ole ollut tarjolla.

PhoneArenan mukaan Honor 20 -puhelimessa olisi monia Huawein P30 -mallin ominaisuuksia kuten kookas lovinäyttö, ohuet reunat, kolmoiskamera ja Kirin 980 -järjestelmäpiiri. Honor 20 Pro taas perustuisi Huawei P30 Pro -malliin ja sisältäisi sen tavoin reunoilta kaarevan näytön, mahdollisesti neljä takakameraa ja samaisen Kirin 980 -järjestelmäpiirin.

Honorin lippulaivat ovat yleensä Huawein kärkimalleja edullisempia. Nähtäväksi jää, minkä verran ominaisuuksissa tehty kompromisseja Huaweihin verrattuna. Ainakin viime vuoden malleissa niitä oli selvimmin kamerapuolella. Huawei on pitkään esimerkiksi tehnyt yhteistyötä maineikkaan kamerayhtiön Leican kanssa linssien suhteen. P20 myös käytti Honor 10:stä poiketen tekoälyä kuvan vakauttamiseen ja hämäräkuvaukseen.