Huawei on esitellyt kaksi uutta Watch GT 3 -älykelloa aikaisemmin tänä vuonna esiteltyjen lisäksi. Pyöreällä kellotaululla varustettujen mallien kokovaihtoehdot ovat 42 millimetriä ja 46 millimetriä. Kyljissä on hallintapainikkeet.

Urheilutoimintojen seurantaan on Watch 3- ja Watch 3 Pro -kelloista tuttu TruSport-algoritmi. Harjoitustiloja on toistasataa. Kello on varustettu sisäänrakennetulla harjoitussuunnittelijalla. Paikannuksen luvataan parantuneen, joten juoksulenkkien seurannan pitäisi oleman tarkempaa.

Sykemittausta on myös kehitetty, samoin happisaturaation seurantaa. Mukana on myös unen seurantatoiminto ja Bluetooth-puhelut. Akun luvataan kestävän 46 millimetrin versiossa 14 päivää ja 42 millimetrin versiossa 7 päivää. Kelloa voi käyttää niin Android- kuin iOS-käyttöjärjestelmänkin kanssa.

Kellot saapuvat Suomessa kauppoihin loppuvuoden mittaan. Suuremmasta mallista on kolme kello- ja rannekevaihtoehtoa. Kallein niistä maksaa 329 euroa, sen runko on metallinharmaa ja ranneke metallia. Halvemmista toinen on metallinharmaa ruskealla nahkarannekkeella, toinen rungoltaan musta ja varustettu mustalla elastomeerirannekkeella. Sillä on hintaa 279 euroa.

Pienempiä malleja on kaksi kappaletta. Runko on kullansävyinen ja varustettu metallirannekkeella. Sen hinta on 329 euroa. Kullansävyisellä rungolla ja nahkarannekkeella varustettu versio maksaa 279 euroa.

consumer.huawei.com/fi