Huawei tuo Suomeen Watch GT -älykellostaan uuden Active Edition -version sekä Band 3 Pro -aktiivisuusrannekkeen.

Watch GT Activessa ei ole perusversioon verrattuna teknisiä eroja. Rannekkeiden värit ovat vihreä ja oranssi. Kellotaulun ympärillä puolestaan on numerot. Myös hinta on sama 249 euroa. Tietoja Watch GT -malleista löytyy täältä.

Julkistamishetken jälkeen kellon Lite OS -käyttöjärjestelmää on kuitenkin kehitetty. Kello on saanut muun muassa triathlon-ominaisuuden ja kehittyneemmän uinnin seurannan. Se mittaa uintityyliä, matkaa ja vetotiheyttä. Kello ohjaa reaaliaikaisesti harjoittelussa. Harjoituksille voi asettaa aika- ja sykealuerajat.

Siihen ei voi edelleenkään asentaa uusia sovelluksia, mutta tulossa on kellotaulukauppa. Huawein oma käyttöjärjestelmä on kevyt, mikä mahdollista pitkän akunkeston. Se toimi ainakin vastikään kokeilemassamme Honor Watch Magicissa mainiosti.

Huawein Band 3 Pro -aktiivisuusranneke on myös myynnissä 99 euron suositushintaan. Sillä pystyy seuraamaan sykettä, unta, maksimaalista hapenottokykyä, aerobista harjoitusvaikutusta ja arvioimaan palautumisaikaa. Analytiikassa on avustanut suomalainen Firstbeat. Aktiivisuusrannekkeen amoled-näyttö on kooltaan 0,95 tuumaa. Värivaihtoehdot ovat musta, sininen ja kulta.

consumer.huawei.com/fi