Huonekalu- ja sisutusjätti Ikean valikoimista voi nykyään löytää ratkaisuja myös erilaisiin äänentoistotarpeisiin.

Yksi kätevistä Ikean valikoimista löytyvistä kaiuttimista on Enebyn kannettava malli, jolla soittaa musiikkia 15 tuntia täyteen ladatuilla paristoilla tai kytkemällä kaiutin USB-porttiin kuuntelee niin kauan kuin haluaa. Esimerkiksi puhelutkin onnistuvat kaiuttimella siihen sisäänrakennetun mikrofonin kautta.

Mukana tuleva korkkiteline helpottaa kaiuttimen suuntaamista, kääntämällä telineen avulla kaiuttimen itseäsi kohti, voit nauttia parhaasta mahdollisesta kuuntelukokemuksesta.
Kaiuttimen toiminnot ovat yhden napin takana jonka avulla voit kytkeä kaiuttimen päälle ja pois päältä, käynnistää ja pysäyttää äänentoiston ja vastata puheluihin sekä kytkeä mikrofonitoiminnon pois päältä.
Voit soittaa lempibiisejäsi puhelimeltasi, tietokoneeltasi tai miltä tahansa muulta Bluetooth-laitteelta. Voit kytkeä kaiuttimen 3,5 mm:n AUX-liitännän avulla myös laitteisiin, joissa ei ole käytössä Bluetoothia.
Äänenvoimakkuutta ja toistettavaa raitaa voi muuttaa puhelimen tai muun Bluetooth-laitteen avulla. 

Automaattinen sammutustoiminto säästää energiaa, kun kaiutin ei ole käytössä. Uudet uudelleenladattavat LADDA AAA 900 mAh -akkuparistot antavat täyteen ladattuna jopa 15 tuntia äänentoistoa 50 %:n äänitasolla.Käytä USB-laturia ( 5 Vdc min 1A ), esimerkiksi Ikean KOPPLA-USB-laturia, joka myydään erikseen.

Vahvistimen lähtöteho 3 W
Bluetooth®-versio 4.1
Tuote on CE-merkitty
Mitat: 150 x 75 mm

Värivaihtoehdot: musta ja valkoinen
Suositushinta: 29,99 euroa
Lisätietoa: ikea.com/fi/fi/p/eneby-kannettava-bluetooth-kaiutin-musta-10401399/