Jabralta on ilmestynyt uudet täyslangattomat Elite 4 Active -nappikuulokkeet. Ne on tarkoitettu liikuntakäyttöön vedenkestävyytensä ja aktiivisen vastamelutoimintonsa ansiosta. Myös ergonomiassa on otettu urheilukäyttö huomioon. Mukana tulee kolmen kokoiset silikonisen korvasovittimet.

Pölyn- ja vedenkestävyysluokitus on IP57-tasoa. Pölynkestävyys on toisiki parasta tasoa, eli haitallisia pölykertymiä ei saa syntyä mutta täyttä tiiviyttä ei kuitenkaan vaadita. Upotusta kuulokkeet kestävät metrin syvyyteen puolen tunnin ajaksi.

Kuuloke-elementit ovat kooltaan kuusi millimetriä. Kuulokkeiden omilla akuilla kuunteluaikaa luvataan seitsemän tuntia. Latauskotelon kanssa akunkestoa pitäisi riittää 28 tunniksi. Lataus tapahtuu langallisesti USB-C-liitännällä. Jos virta pääsee loppumaan kesken kaiken, 10 minuutin pikalatauksella lisää peliaikaa saa tunniksi.

Kuulokkeissa on neljä mikrofonia. Aktiivisen vastamelutoiminnon lisäksi tarjolla on HearThrough-tila, joka päästää ympäristöääniä läpi. Halutessaan kuulokkeita pystyy käyttämään myös yksi kerrallaan. Kuulokkeita pystyy hallitsemaan kosketustoiminnoilla.

Mobiililaitteille on tarjolla Jabra Sound+ -sovellus. Se tarjoaa muun muassa taajuuskorjaimen. Android-laitteiden käyttäjille on tarjolla Google Fast Pair -pikaparitustoiminto. Spotify-käyttäjille on tarjolla Spotify Tap -toiminto, jolla suoratoistopalvelusta saa käynnistettyä toiston yhdellä painalluksella.

Jabra Elite 4 Active -kuulokkeet ovat jo saatavilla Suomessa 119 euron suositushintaan.

www.jabra.fi