Sennheiser on julkaissut uudistetun version HD 600 -sarjan kuulokkeistaan. Arvostetut HD 600, HD 650 ja HD 660S saavat nyt seuraajakseen HD 660 S2 -mallin.

Kyseessä on tuttuun tapaan korvan ympäröivät ja avoimet kuulokkeet. Designia on kuitenkin hienosäädetty, ja uutuuden luvataan tarjoavan nyt entistä yksityiskohtaisempaa erityisesti alataajuuksilla. Kuulijat ovat Sennheiserin audiofiilituotteiden tuotepäällikkö Jermo Koehnken mukaan kaivanneet sitä eniten. Basso-osastoa kuvataan lämpimäksi, diskanttia silkkiseksi ja lauluäänen taajuuksia läsnäoleviksi.

Ilman kulkua 38 millimetrin elementin ympärillä on parannettu uudistetulla tuuletetulla magneettijärjestelmällä. Särön pitäisi oleman vähäisempää ja toiston dramaattisempaa ja dynaamisempaa. Alumiininen puhekela on nyt kevyempi, minkä luvataan parantavan impulssivastetta ja tuovan etualalle hyperrealistisia tekstuureja. Impedanssi on 300 ohmia, joten nykyisin muodikasta mobiiliystävällisyyttä ei ole lähdetty tavoittelemaan.

Pehmusteet on päällystetty plyyshillä. Muutoin mustat kuulokkeet on koristettu pronssinvärisillä yksityiskohdilla. Mukana tulee kuljetuspussukka ja kaksi 1,8 metrin johtoa, joista toisessa on 6,3 millimetrin balansoimaton stereoplugi ja toisessa 4,4 millimetrin balansoidut plugit. Lisäksi kauppaan kuuluu adapteri 3,5 millimetrin liitäntöjä varten. Kuulokkeet on suunniteltu Saksassa ja valmistettu Irlannissa.

Ennakkomyynti on käynnissä nyt ja maailmanlaajuisesti ne tulevat saataville 21. helmikuuta. Eurohinta on 599 €.

www.sennheiser-hearing.com