Marantz on esitellyt edullisemman Melody X M-CR412 -all-in-one-laitteen hiljattain julkistetun Melody X CR-612:n rinnalle.

Mukana on cd-soitin, bluetooth-yhteys, kaksi optista sisääntuloliitäntää, usb sekä fm- ja nettiradiot. Langaton wi-fi-yhteys on sisäänrakennettuna. Tehoa löytyy 2 x 60 wattia ja tarvittaessa voi ajaa CR-612-mallin tapaan neljää kaiutinta. Laitteen luvataan myös selviävän neljän ohmin kuormasta, eli sen ei pitäisi olla nirso kaiuttimien suhteen.

Säästetty on kuitenkin siinä, ettei CR-412:ssa ole sisäänrakennettuja suoratoistopalveluita eikä puheohjausta. Myöskään AirPlaytä tai Chromecastia ei löydy. Usb-a:n kautta voi kuitenkin ruokkia laitetta korkearesoluutioisella flac-, alac-, ja dsd-muotoisella musiikilla.

M-CR412 soveltuu esimerkiksi television kaveriksi senkin vuoksi, että se osaa käynnistyä automaattisesti havaitessaan audiosignaalin. Laitteen voi myös ohjelmoida tottelemaan television kaukosäätimen äänenvoimakkuuden säätöä, mykistystä ja toistolähteen valintaa.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Toimitukset alkavat kesäkuun puolivälissä ja Britanniassa hinta on 449 puntaa eli parisataa puntaa vähemmän kuin M-CR612:lla.

www.marantz.fi

www.bwgroup.fi