Master & Dynamic on esitellyt täyslangattomat MW07-kuulokkeet, jotka tarjoavat ylellistä ulkonäköä, mutta ovat kuitenkin kevyet. Kuuloke-elementti on keskimääräistä suurempi nappikuulokkeissa, eli noin 10 millimetrin kokoinen. Se on valmistettu berylliumista. Kuulokkeet ovat käsintehdyssä asetaattikuoressa.

Mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistettu latauskotelo, jonka akussa on potkua kolmeksi latauskerraksi. Se on varustettu kolmella led-ilmaisinvalolla. Vartin latauksella akun saa puolilleen ja 45 minuutissa saa 1,5 tuntia kuunteluaikaa. Optiset anturit tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat korvassa ja milloin eivät, jolloin ne osaavat käynnistää ja pysäyttää toiston automaattisesti. Vedenpitävyyttä on ipx4-standardiin oikeuttava määrä.

Bluetooth 4.2 -yhteyden kantamaksi ilmoitetaan yli 20 metriä. Kuulokkeiden välinen kommunikaatio hoituu NFMI-yhteydellä. Akunkestoa luvataan 3,5 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeet ovat melko kevyet, vain seitsemän grammaa kappale. Latauskotelo painaa 76 grammaa. Mukana tulee latauskotelon lisäksi korvasovittimia, kuljetuspussi, usb-c-johto, usb-adapteri ja kahdenkokoiset irrotettavat silikoninen korvasiivekkeet parempaa pysyvyyttä varten.

Saataville tulee neljä värivaihtoehtoa eli grey terrazzo, tortoise shell, steel blue, ja matte black. Kuulokkeet tulevat saataville tämän kuun aikana. Valmistajan sivuilla ilmoitetaan hinnaksi 299 dollaria, mutta Suomen tarkka hinta ei ole vielä tiedossa.

www.masterdynamic.com