Revel esitteli kahta uutta Performa3-sarjan subwooferia CEDIA-messuilla. Performa3 B110V2 on varustettu 10 tuuman elementillä ja B112V2 puolestaan 12 tuuman elementillä.

Molemmissa malleissa uudistettujen elementtien rungot on alumiinivalua, minkä luvataan lisäävän kestävyyttä ja lämmönjohtokykyä viilennyksen varmistamiseksi. Kartio on selluloosakuitukomposiittia. Subbareiden luvataan tarjoavan alarekisterin toistoa äärimmäisillä äänenpainetasoilla ja säröttömästi.

Vahvistin tarjoaa molemmissa kilowatin jatkuvaa tehoa ja on varustettu limitterillä. Runsaista säädöistä löytyy esimerkiksi jakotaajuus, vaiheenkääntö, parametrinen taajuuskorjain, kaksiasentoinen ja taajuuskorjainkytkin. Taajuuskorjain on tarvittaessa myös ohitettavissa. Liitäntöinä on linjatasoinen rca- ja balansoitu xlr-sisääntulo sekä 12 voltin herätevirtaliitäntä sisään ja ulos.

Suomeen saapuminen ei ole toistaiseksi tiedossa. Yhdysvalloissa ne tulevat saataville tänä syksynä 2 500 ja 3 500 dollarin hintaan. Värivaihtoehdot ovat pähkinäpuu, musta ja valkoinen – kaikki kiiltävinä.

www.revelspeakers.com

www.sonus.fi