Iltalehti on testannut Master & Dynamicin täyslangattomat MW07-nappikuulokkeet, joista uutisoimme viime kuussa. Ne edustavat 300 euron hinnaltaan Bang & Olufsenin E8:n kaltaisten premium-kuulokkeiden tasoa.

Testissä kiitellään näyttävää designia, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistettua ja magneettilukitteista koteloa. Akunkestoa on 3,5 tuntia ja kotelolla saa ladattua kolme kertaa. Sitä suojaamaan mukana tulee myös kangaspussi.

Minimalistisesti muotoiltujen kuulokkeiden pinta on kiillotettua asetaattia. Painikkeet löytyvät äänenvoimakkuuden säätöön sekä toiston ja puheluiden hallintaan. Ominaisuuksiin kuuluu automaattinen pysäytys, kun kuulokkeet ottaa pois korvista. Bluetooth-yhteys on versiota 4.2 eikä tuoreinta 5.0-mallia.

Testin mukaan kuulokkeet ovat kevyet ja mukavat pidemmässäkin käytössä. Ne myös pysyvät tukevasti korvissa, missä auttaa mukana tulevat erikokoiset korvasovittimet ja siivekkeet. Iltalehti toteaa kuulokkeiden kilpailevan äänen täyteläisyydessä ja bassontoistossa jopa korvan ympäröivien kuulokkeiden kanssa. Toiston kerrotaan olevan muutenkin tasapainoista ja äänenvoimakkuutta irtoaa paljon ilman säröytymistä. Arvion mukaan kyseessä on eräät parhaista nappikuulokkeista, vaikkakin hinta voi olla kynnyskysymys.

Iltalehden testin voi lukea täältä.

www.masterdynamic.eu

www.turascandinavia.com