McIntosh on esitellyt integroidun MA352-vahvistimen, joka tulee MA252-mallin yläpuolelle. Vahvistin on täysin analoginen. Etuvahvistinpuolella on kaksi kappaletta 12AX7A -putkia ja kaksi kappaletta 12AT7-putkia. MA252-vahvistimeen verrattuna pääteaste tarjoaa tuplasti tehoa eli 200 wattia kahdeksan ohmin kuormalla ja 320 wattia neljän ohmin kuormalla.

Etupaneelissa on LED-taustavalaistus. Kuori on kiillotettua ruostumatonta terästä ja sivuja koristavat alumiinista valetut McIntosh-logot, jotka ovat myös valaistut. Sisääntuloliitäntöinä on kaksi balansoitua ja kolme balansoimatonta sekä levysoitinta varten mm-phono. Lähdöistä löytyy kaiutinliitäntöjen lisäksi pre-out-liitännät erillistä päätettä tai esimerkiksi aktiivisubbareita varten.

Mukana on kuulokevahvistin, joka on varustettu kaiutinmaisempaa toistoa tarjoavalla Headphone Crossfeed Directorilla. Viisikaistaisessa analogisessa taajuuskorjaimessa on säätövaraa ± 12 dB. Kotiteatterikäyttöä varten löytyy läpivienti. Power Control -porttien avulla on pystyy kytkemään virrat muihin McIntosh-laitteisiin ja Data Port -liitännät pystyvät lähettämään hallintakäskyjä muihin komponentteihin. Useista McIntosh-laitteista tuttuja ominaisuuksia ovat säröytymistä vahtiva Power Guard, ja kaiutinjohtojen oikosuluilta varjeleva Sentry Monitor.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta ensimmäisillä markkinoilla se nähdään jo syyskuussa.

KORJAUS 16.9.2019 klo 17:29: Vahvistin tulee MA252-mallin yläpuolelle, ei korvaa sitä. Korjattu myös maahantuoja oikeaksi.

www.mcintoshlabs.com

www.simex.fi