Motorolalta on ilmestynyt uusi One Zoom -älypuhelin One-puhelinmalliston kärkeen. Toisin kuin nimestä ja aikaisemmista Motorola One -puhelimista voisi päätellä, One Zoom ei kuulu Android One -ohjelmaan. Puhelimessa on varsin kookas 6,4 tuuman OLED Max Vision -näyttö, joka yltää 2 340 × 1 080 pikselin resoluutioon. Näytössä on myös pisaran mallinen lovi etukameraa varten sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Selfieitä pääsee räpsimään 16 megapikselin etukameralla.

Suurin ero edullisempiin One-sarjalaisiin on takakameroissa, sillä One Zoomissa on neloiskamera. Pääkameran kenno on resoluutioltaan 48 megapikseliä, ja oletustilassa se tallentaa 12 megapikselin kuvia. Siinä on myös optinen kuvanvakain. Kakkoskamerana on 12 megapikselin ultralaajakulma. Kolmoskamerana taas on kolminkertaisen zoom-kertoimen tarjoava 8 megapikselin telekamera, joka on varustettu optisella kuvanvakaimella. Neljäs kamera ei tarjoa uusia polttovälialueita vaan tallentaa ainoastaan syvyysdatan.

Motorola One Zoomissa on keskiluokan Qualcomm Snapdragon 675-järjestelmäpiiri, jonka kaverina on neljän gigatavun RAM-käyttömuisti ja 128 gigatavun tallennusmuisti. Halutessaan lisää tallennusmuistia saa microSD-muistinkortin avulla. Motorola on panostanut kiitettävästi akun kapasiteettiin, joka yltää 4 000 milliampeerituntiin. Lataaminen tapahtuu USB-C-liitännän kautta. Puhelimessa on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Hintaa puhelimella on 429 euroa.

www.moto.com