Sony on esitellyt Berliinin IFA 2019 -tapahtumassa uuden Walkman NW-ZX507 -mediasoittimen. Se on jatkoa vastikään 40 vuotta täyttäneelle kannettavien musiikkitoistimien mallistolle. Sen kaveriksi tarjolle tulevat myös uudet vastamelutoiminnolla varustetut nappikuulokkeet.

Sony Walkman NW-ZX507 yltää 32 bitin ja 384 kilohertsin PCM-toistoon, 11,2 MHz DSD-toistoon sekä uutuutena myös suoratoistoon Wi-Fi-yhteyden kautta Android-sovelluksen välityksellä. Soitin tukee myös MQA-toistoa, eli sillä pääsee kuuntelemaan esimerkiksi Tidalin Masters-laatuista musiikkia. Tallennustilaa on sisäänrakennettuna 64 gigatavua, minkä lisäksi tarjolla on myös microSD-korttipaikka ladatulle musiikille. Näyttö on kooltaan 3,6 tuumaa ja akunkestoa luvataan 20 tunniksi. Laite saapuu markkinoille marraskuussa. Hinta Suomessa ei ole vielä tiedossa.

Soittimen kaveriksi Sony on esitellyt myös niskapannalliset ja aktiivisella vastamelutoiminnolla varustetut nappikuulokkeet. Sony WI-1000XM2 -kuulokkeissa on uudistettu 32-bittinen QN1-vastameluprosessori. Niissä on 9 millimetrin dynaamiset elementit. Akunkestoa luvataan kymmeneksi tunniksi. Kymmenen minuutin pikalatauksella virtaa saa 80 minuutin kuuntelua varten. Kuulokkeet saapuvat markkinoille tammikuussa 2020.

www.sony.fi