Nintendo on esitellyt kevyesti uudistetun version Switch-pelikonsolistaan. Pääosin konsoli vastaa ensimmäisen sukupolven mallia, mutta akku on vaihdettu kestoltaan parempaan. Uuden mallin akun ilmoitetaan kestävän 4,5–9 tuntia, kun edellinen kesti 2,5–6,5 tuntia. Lukema riippuu pelattavista peleistä.

Kosketusnäyttö on ennestään tuttu 6,2 tuumainen, joka yltää 720p hd-tarkkuuteen. Halutessaan konsolin pystyy liittämään televisioon. Jo-Con-peliohjaimet sisältävät liiketunnistuksen ja ne pystyy irrottamaan. Uuden mallin voi tunnistaa punaisesta pakkauksesta. Itse konsolin värivaihtoehdot tulevat olemaan harmaa ja sininen/punainen. Hinta on näillä näkymin sama kuin alkuperäisellä mallilla myyntiin tullessaan.

Nintendolta julkisti äskettäin mukana kulkevan ja hieman pienemmän Switch Liten, jossa ohjaimet eivät ole irrotettavat. Sen näyttö on myös pienempi 5,5-tuumainen ja sitä ei voi liittää televisioon. Switch liten akunkestoksi luvataan 3–7 tuntia. Tulossa on lisäksi huhujen mukaan myös Switch Pro.

www.nintendo.com