Xiaomin omistamalta Amazfitiltä on ilmestynyt uusi GTR-älykello. Erityistä siinä on valmistajan mukaan pisimmillään 24 päivän peruskäyttöön riittävä akku.

Kokovaihtoehtoja on kaksi: 42mm ja 47 mm. Eroa on myös oled-näytön koossa ja resoluutiossa, sillä pienemmässä mallissa on 1,2 tuuman näyttöpaneeli 390 x 390 pikselin resoluutiolla. Suuremman mallin näyttö on kooltaan 1,39 tuumaa ja resoluutio 454 x 454 pikseliä.

Akun kapasiteetissa on myös suuri ero mallien välillä. 42 millimetrin versiossa on ainoastaan 195 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan peruskäytössä riittävän 12 päiväksi. Suuremmassa mallissa kapasiteettia on 410 milliampeerituntia, jonka luvataan riittävän 24 päiväksi. Jos ottaa älyominaisuudet pois käytöstä, keston pitäisi venyä 74 päivään.

Molemmat mallit ovat vedenpitäviä. Niissä on sekä gps- että glonass-paikannukset. Urheilutiloja löytyy 12 kappaletta ja kello näyttää puhelimen ilmoitukset.

Toistaiseksi on tiedossa ainoastaan Kiinan-hinnat. Siellä pienemmällä mallilla on hintaa reilu sata euroa ja suurempi noin 130 euroa. Tavallisesti hinnat ovat kuitenkin Suomessa korkeammat.

en.amazfit.com