OnePlus julkisti yhdessä uusien 7-sarjan puhelimien kanssa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet. Niiden diskanttiäänet toistuvat kahden Knowles-ankkurin avulla ja matalat äänet dynaamisen GoerTekin avulla.

Lopputuloksena luvataan olevan yksityiskohtainen toisto ja selkeästi toistuva äänikokonaisuus. Äänen siirtäminen onnistuu langattomalla Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Se on ryyditetty aptX HD -koodekilla, jonka luvataan auttavan cd-tasoa parempaan äänenlaatuun.

Kuulokkeissa on pikanäppäin, jota painamalla pystyy vaihtamaan nopeasti kahden viimeksi käytetyn laiteparin välillä – jos esimerkiksi kuuntelee puhelimella ja haluaa siirtyä toistamaan tietokoneelta. Lisäksi toiston voi katkaista napsauttamalla magneettiset kuulokenapit yhteen ja jatkaa irrottamalla ne toisistaan.

Rakenteeltaan Bullets Wireless 2 -kuulokkeet ovat metallia, ja innoitusta valmistaja kertoo saaneensa luonnosta. Ne tukevat nopeaa Warp Charge -latausta, jonka luvataan tarjoavan toistoaikaa 10 tunniksi 10 minuutin latauksella. Enimmillään akussa luvataan riittävän puhtia 14 tunnin kuunteluun.

Myynti alkaa Oneplussan omilla sivuilla 21. toukokuuta 99 euron hinnalla.

www.oneplus.com