Philips on esitellyt tarkemmat tiedot uusista Fidelio X3 -kuulokkeistaan. Aikaisemmin niistä annettiin esimakua jo viime syksyn IFA 2019 -messuilla.

Kyseessä ovat valmistajan uudet lippulaivakuulokkeet. Ne ovat avoimet ja suunnattu audiofiileille. Kuulokkeissa on 50 millimetrin elementit, jotka sijaitsevat 15 asteen kulmassa. Niissä on useasta kerroksesta koostuvat polymeerikalvot, jotka on täytetty geelillä.

Fidelio X3:n kuulokeosien takana on käytetty tanskalaista akustisesti läpinäkyvää Kvadrat-kangasta. Pehmusteet on päällystetty veluurilla ja täytetty muistivaahdolla. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat terästä. Sanka on päällystetty mustalla Muirhead-nahalla, jonka luvataan olevan vastuullisesti tuotettua, ja pehmustettu paksusti.

Uutuuksien luvataan tarjoavan anteliaasti bassoa, lämmintä keskialuetoistoa ja selkeää ja yksityiskohtaista ääntä. Taajuusalueen luvataan yltävän 5 hertsistä 40 kilohertsiin, ja kuulokkeet ovatkin High-Res-sertifioidut. Mukana tulee balansoitu johto MMCX-liittimillä vähäkohinaisempaa signaalia varten.

Philips Fidelio X3 -kuulokkeiden luvataan saapuvan myyntiin tässä kuussa. Hintaa niillä on 349 euroa.

www.phi­lips.fi