Polk Audio tuo soundbar-kaiuttimensa Suomeen. Mallistoon kuuluvat MagniFi Mini, MagniFi Max, Signa S1 ja Signa Solo. Ne ovat saatavilla ainoastaan Power-myymälöistä.

Huippumalli MagniFi Max on 5.1-kanavainen tilaäänijärjestelmä, jossa on sisäänrakennettu bluetooth ja Chromecast. Tilaääniformaateista se tukee DTS:ää ja Dolby Digitalia. Paketissa on 5,31 cm korkea ja 9,6 cm syvä soundbar, langattomat takakaiuttimet ja langaton subwoofer. Ominaisuuksiin kuuluu SDA-tilaääniteknologia, Voice Adjust -teknologia dialogin parempaa kuuluvuutta varten ja yötila dialogin korostamiseksi hijlaisella äänentasolla katsoessa. Hinta on takakaiuttimilla varustettuna 899 € ja ilman takakaiuttimia 799 €.

MagniFi Mini puolestaan on kompaktimpi soundbar-järjestelmä, joka on 8,13 cm korkea, 34,04 cm leveä ja 10,92 cm syvä. Myös se tukee bluetoothia ja Google Castia. Mukana tulee langaton subwoofer. Laitteessa on Dolby Digital 5.1 -tuki sekä Voice Adjust toiminto ja yötila. Hinta on 549 €.

Signa S1 taas on kaikkiin televisioihin sopiva täysipituinen soundbar, joka on kuitenkin vain 5,46 cm korkea. Se tukee Dolby Digital 5.1 -tilaääntä. Mukana tulee langaton subwoofer. Myös Signa S1:ssä on Voice Adjust. Langaton toisto onnistuu bluetoothin välityksellä. Hinta on 349 €.

Signa Solo sopii niin ikään kaikkiin televisioihin. Kerroimme joulukuussa Trusted Reviewsin siitä tekemästä arviosta, jossa laite todettiin hinta-laatusuhteeltaan hyväksi. Myös siinä on SDA-tilaääniteknologia ja Dolby Digital -yhteensopivuus. Ulkoista subwooferia ei ole, mutta soundbarin luvataan itsessään toistavan kymmenen kertaa enemmän bassoa kuin perinteiset sisäänrakennetut tv-kaiuttimet. Laitteessa on myös yötila sekä bluetooth-yhteys. Hinta on 199 €.

www.polkaudio.com