Samsung on tuonut uuden Galaxy Watch Active -älykellonsa myyntiin Suomessa. Gear Sport -mallin seuraajan kellotaulu on kooltaan 40 millimetriä. Siinä on 1,1 tuuman kokoinen amoled-koskeusnäyttö, joka yltää 360 x 360 pikselin tarkkuuteen. Kellotaulun oikealla sivulla on kaksi hallintapainiketta. Uusien kellotaulujen avulla on mahdollista seurata kertavilkaisulla tietoja kuluvan päivän harjoitteiden edistymisestä ja viikkoraporttia.

Galaxy Watch Activessa on bluetooth 4.2-, Wi-Fi- ja NFC-yhteydet sekä gps-paikannus. Kommunikointi älypuhelimen kanssa tapahtuu Galaxy Wearables -sovelluksella. Seurattavia aktiviteetteja on 39 kappaletta. Sykemittarin ohella kellossa on verenpainemitari, jota varten on tarjolla erillinen My BP Lab -sovellus. Stress Trackerin avulla voi seurata stressitasoa. Tiedot näkyvät kotinäytön widgeteissä.

Kellossa on Samsungin oma Tizen 4 -käyttöjärjestelmä. Suorittimena on Exynos 9110, jossa on kaksi suoritinydintä. Ram-muistia löytyy 758 megatavun verran ja tallennusmuistia neljä gigatavua. Kello on ip68-tasoisesti vesi- ja pölytiivis. Akun kapasiteetti on 320 milliampeerituntia. Kellon pystyy lataamaan langallisesti tai langattomasti esimerkiksi Galaxy S10 -puhelimen takapinnalla.

Suositushinta Galaxy Watch Activella on 249 euroa. Kello on saatavilla mustana, hopeisena ja ruusukultaisena. Halutessaan kelloa voi tuunata 20 millimerin kokoisella vaihtohihnoilla.

www.samsung.com/fi