Sennheiser on esitellyt uudet langattomat IE 80S BT -nappikuulokkeet. Ne perustuvat langallisiin IE 80 -kuulokkeisiin, ja yhtiö lupaa niiden olevan valmistajan ensimmäiset audiofiilitasoiset bluetooth-nappikuulokkeet.

Hong Kongin High End Show -tapahtumassa esitellyt kuulokkeet ovat samalla Sennheiserin ensimmäiset langattomat highend-kuulokkeet. Ne eivät ole täyslangattomat vaan varustetut niskapantana toimivalla välijohdolla. Sen voi halutessaan irrottaa ja kiinnittää tilalle johdon langallista kuuntelua varten.

Bluetooth-yhteys puolestaan on varustettu LHDC-, aptX HD- ja AAC-koodekeilla ja ne ovat yhteensopivat pienempää viivettä video- ja pelikäyttöön tarjoavan aptX Low Latencyn kanssa. Mukana tulee kantokotelo sekä kolmenlaisia korvasovittimia kolmessa koossa.

Kuulokkeissa on AKM:n da-muunnin ja voimakkaiksi luvatut neodyymimagneetit. Bassolle löytyy säätö ja älypuhelinsovelluksen kautta pystyy säätämään myös taajuuskorjaimen asetuksia viisikaistaisesti. Kuulokkeissa on perinteinen kolminäppäiminen kaukosäädin, joilla voi myös aktivoida Siri- ja Google Assistant -puheohjaukset.

en-fi.sennheiser.com