Saksalainen Sennheiser on laajentanut Momentum-tuoteperhettään uusilla True Wireless 3 -kuulokkeilla. Täyslangattomat kuulokkeet on varustettu mukautuvalla aktiivisella vastamelutoiminnolla.

Niiden luvataan asettavan niin äänenlaadun, mukautuvan melunvaimennuksen kuin käyttömukavuuden uudelle tasolle. Materiaalien luvataan olevan ensiluokkaisia.

Kuulokkeissa on edeltäjiensä tapaan Sennheiserin True Response -kuuloke-elementit, jotka ovat kooltaan seitsemän millimetriä. Niiden luvataan tarjoavan mukaansatempaavaa stereosoundia, syvää bassoa, luonnollista keskialuetta ja yksityiskohtaista diskanttitoistoa.

Uutta on äänen personointitoiminto, jonka aluksi käydään läpi kuuntelutesti, ja sen pohjalta toisto räätälöidään käyttäjän kuulon mukaiseksi. Smart Control -sovelluksessa on tarjolla lisäksi esivalintoja ja taajuuskorjain, jolloin käyttäjä saa rukattua soundia mieleisekseen.

Momentum True Wireless 3 -kuulokkeiden parannettu vastamelutoiminto mukautuu automaattisesti ympäristön mukaan. Halutessaan toiminnon voi kytkeä pois päältä tai transparency-tilaan, jos haluaa kuulla esimerkiksi junakuulutukset. Molemmassa kuulokkeessa on kolme mikrofonia, joiden luvataan tarjoavaan kristallinkirkasta puheluääntä.

Kuulokkeet tukevat audiokoodekeista AAC:tä, SBC:tä ja aptX Adaptivea, jonka ansiosta viive on minimaalinen. Tarjolla on intuitiiviset kosketustoiminnot, jotka pystyy räätälöimään tarpeen mukaan. Kuulokkeet ovat IPX4-tasoiesti vedenkestävät eli ne kestävät vesiroiskeita. Mukana tulee eri kokoisia silikonisia korvasovittimia. Akunkestoa luvataan seitsemän tuntia, ja latauskotelon siivittämänä kaikkiaan 28 tuntia. Kotelo tukee myös langatonta latausta.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 -kuulokkeet on nyt ennakkotilattavissa ja tulevat myyntiin 10. toukokuussa. Hintaa niillä on 249,90 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja grafiitti.

www.sennheiser-hearing.com